PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



 Lokacija

Apartmani Perla su napravljeni 01.03.2013. smešteni su u samom centru  Pančeva(stari grad), pored Pančevacke gimnazije, u blizini crkve sa dva tornja, muzeja i centralnog gradskog parka kao i u blizini obale i šetališta reke Tamiš. Glavna prestonica Beograd je udaljena 12km od Pančeva a 36km je udaljen međunarodni aerodrom u Beogradu "Nikola Tesla". Perla Apartmani nalaze se u samom centru grada centra grada Pančeva.

Kvalitet i opremljenost Apartmana

Posebno se obraćala pažnja na kvalitet gradnje, zvučnu i toplotnu izolaciju, uređenost samih apartmana i specifičan dizajn. Opremljeni su modernim sigurnosnim sistemom, video nadzorima-sigurnosne kamere, sigurnosne brave i svaki apartman poseduje sef.

Kapacitet, sadržaj i uslovi korišćenja Apartmana

Kapacitet je 5 apartmana, 3 apartmana namenjene za 2 osobe i 2 apartmana namenjene za 4 osobe. Apartmani su površina od 27m2 do 51m2, svi apartmani se razlikuju po enterijeru, kvadraturi i sadržaju, tako da smo gledali da zadovoljimo svačiji ukus.

Sadržaj Apartmana je na zadovoljavajućem nivou i svih vaših potreba.

Svaki Apartman ima: Kupatilo, Francuski ležaj, Sedeću garniture, Grejanje i Klima uređaj, WiFi Internet, TV Led- IPTV, Garderober, Noćni stočići i lampe, Skrivena svetla i odličnu rasvetu,  Dodatne uređaje i aparate od bele tehnike kao i pribor za ličnu higijenu.

Dva Apartmana koji su namenjeni za 4 osobe imaju veću kvadraturu i bogatiji su za kuhinju, dnevnu sobu sa garniturom i spavaću sobu odvojeno, dodatnim uređajima kao i posuđem, frižiderima, muzičkim uređajima, plakarima…

 

U cenu je uračunato korišćenje mini teretane, saune i bazen sa hidro-masažom svakoga dana od 9h do 15h, jedno piće po dolasku-welcome drink koje se može popiti u caffe Perli ili doneti u vaš apartman.
U sklopu zgrade  je kafić, picerija, spa centar i estetik studio Perla, poseban prostor predviđen je za smeštaj bicikala, parking se ne plaća, bašta sa baštenskim garniturama za svaki apartman, sobne usluge su takođe besplatne…kao i niz drugih pogodnosti.

 

 

 

Dodatne usluge koje vam možemo omogućiti:

Sve usluge spa centra i estetik-studia Perla
Usluge peglanja i pranja veša,
Transport do Aerodroma i Železničke stanice  u Beogradu

CENOVNIK

Apartman 1 - 40eur, Apartman 2 - 40eur, Apartman 3 - 55eur, Apartman 4 - 60eur,        Apartman 5 - 65eur.

Cene na više dana(popust);

od 1 do 7 dana / 40 - 65 Eur Dnevno

od 7 do 14 dana / 30-50 Eur Dnevno

od 15 do 30 dana / 25-40 Eur Dnevno

Preko 30 dana cena kao i .za najam više apartmana cena je po dogovoru.

U cenu je uračunata boravišna taksa.

 

                          Uživajte sa nama… Vaša PERLA !





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Apartmani Perla, Pancevo


  • Kategorija: Apartmani
  • Opština: Pančevo
  • Adresa: Vuka Karađžića 5
  • Telefon 1: 013/344-546
  • Telefon 2: 064/344-54-66
  • Fax:
  • Web sajt: www.perla.co.rs
  • Matični broj: 57126604
  • PIB: 104073066
  •  
  • facebook Apartmani Perla, Pancevo   
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!


  •  
  • Youtube video prezentacija