PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



PDA ANONIMUS je agencija koja sprovodi širok spektar istraga, sa sedištem u Beogradu. Pružamo poverljive i profesionalne usluge pravnom sektoru, korporacijskim organizacijama, članovima javnosti, a takođe radimo i kao agenti za druge detektivske agencije.

Sa ponosom možemo reći da sprovodimo istrage u poverljivom i diskretnom maniru kao i sa izuzetnom pažnjom. Često smo bili pozvani da sprovodimo bračne istrage, slučajeve neverstva i razvoda, zatim korporativne istrage, koje uključuju prevare i krađe, potom takođe i portage, kao i lociranje nestalih osoba. Ponosimo se sopstvenim rezultatima, korišćenim metodama kao i standardom sprovedenih operacija.

Usluge Potrage za Nestalim Licima
Tražite da pronađete nekoga sa kim ste davno izgubili kontakt? Možemo da vam pomognemo. Često ne zahtevamo novčanu nadoknadu dok ne pronađemo konkretnu osobu.

Usluge Prismotre
Usluge tajnog praćenja se često koriste u istragama vezanim za prevare, krađe, kao i u ličnim istragama, u slučajevima vezanim za brak kao i za razvod braka. Posedujemo resurse da pokrivamo dane nadgledanja, možemo reagovati u veoma kratkom roku, a takođe smo u stanju da preduzmemo istrage većeg obima koje mogu trajati i po nekoliko meseci.

GPS Praćenje Automobila i Vozila
GPS predstavlja veoma isplativ način održavanja nadzora bez korišćenja dodatnih sredstava ili resursa. Često se koristi u slučajevima vezanim za bračne istrage ili neverstvo, kao i u privrednim istragama, vezanim za nemarno postupanje prema plaćenom vremenu ili resursima korporacije. Možemo vam omogućiti uvid u informacije koje pokazuju kuda je vozilo otišlo, kojom putanjom se kretalo, koliko dugo je tamo ostalo, i to sve po relativno niskoj ceni.

Zaštita i Pomoć Porodici
Veoma smo iskusni kod svih vrsta bračnih istraga, istraga o neverstvu i istraga vezanih za starateljstvo nad decom. Ukoliko imate nedoumicu i sumnje u ponašanje ili postupke vašeg partnera ili bračnog druga, drage volje vam možemo pomoći i ponuditi naš savet, a sa svim informacijama koje primimo sa vaše strane se postupa u potpunom poverenju i diskreciji.

Mobilni Telefoni i Digitalna Forenzika
PDA ANONIMUS su stručnjaci za preuzimanje podataka, vađenje i analizu informacija iz mobilnih telefona kao za i ekstrakciju podataka sa uređaja i računara. Posedujemo iskustvo, veštine i resurse da oporavimo izbrisane stavke kao što su tekstovi, datoteke, fotografije i druge informacije koje se mogu činiti izgubljene ili izbrisane.

Usluga "Medena Zamka"
Ako sumnjate da vas supružnik ili partner vara i osećate potrebu da potvrdite preljubu ili umanjite strahove koje imate, onda "medena zamka" može da vam pomogne da se "pokrenete sa mrtve tačke".

Provere
Jedan od najbitnijih i najvrednijih komponenti za većinu istražnih procesa jeste izveštaj o pozadini pojedinca ili kandidata za posao. Vršimo proveru i stvaramo izveštaje o pojedincima, poslovnim organizacijama, a takođe pribavljamo i informacije o uspešnosti poslovanja preduzeća.

Služenje u Pravnim Procesima
Brzo uručivanje pravnih dokumenata u svim sektorima pravne i finansijske industrije na širem području Beograda, Srbije i inostranstva.

Traženje Dužnika
Pronalaženje i praćenje dužnika ili skrivenih begunaca. Mi shvatamo da je vreme bitan faktor u pronalaženju dužnika koji je nedostupan, i , kao i kod pronalaženja nestalih lica, postigli smo izuzetno dobar koeficijent uspeha kod pronalaženja dužnika.

Istraživanje Prevara
PDA ANONIMUS ima iskustva u istraživanju incidenata prevare u korporativnom kao i u privatnom sektoru. Naša istraživanja mogu sadržati kombinaciju niza drugih profesionalnih usluga kao što su računarsko forenzičke analize, analize dokumentacije i tajno praćenje u raznim varijacijama radi postizanja rezultata.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Detektivska agencija ANONIMUS


  • Kategorija: Detektivske usluge
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 72
  • Telefon 1: 011/ 2835531
  • Telefon 2: 064/ 1199880
  • Fax:
  • Web sajt: http://www.detektivskaagencija.rs
  • Matični broj: 63261670
  • PIB: 108163655
  •  
  • facebook Detektivska agencija ANONIMUS    Linkedin Detektivska agencija ANONIMUS    Google plus Detektivska agencija ANONIMUS    Twitter Detektivska agencija ANONIMUS
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!