PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Preduzeće DKL COMPANY osnovano je početkom 2007. god.
Od tada do danas, uradili smo šezdesetak visokokvalitetnih proizvoda i zauzeli lidersku poziciju na jugu Srbije u prometu istih, a započeli smo i izvozne aranžmane u susednim državama. Svi proizvodi iz našeg proizvodnog programa su atestirani, počev od destilovane vode do antifriza. Osnovni cilj je postignut - asortiman i osvajanje tržišta.

   Sa probranim i pouzdanim dobavljačima sirovina održavamo konstantnu saradnju. Sve sirovine su visokog kvaliteta i potiču iz zemalja Evropske unije.
Naš osnovni moto kao i formula za osvajanje tržišta je; najpovoljnije cene uz visok kvalitet proizvoda.
Naše proizvode distribuiramo preko najpoznatijih i najuspešnijih veleprodaja, hiper i supermarketa.
Dobar i uigrani proizvodni tim garantuje kvalitetan i ispravan proizvod, koji tek posle detaljne analize kvaliteta ide u promet.


 Tržištu smo ponudili proizvodnju autofluida, autokozmetike, proizvode prehrambene i kućne hemije, kao i sredstva za dezinfekciju.

   U autofluide spadaju sve vrste antifriza pod brendom TURBOMEG, kako za obične tako i za aluminijumske hladnjake, kao i antifrizi za sisteme centralnog grejanja. Posebno smo ponosni na svoj potpuno ekološki antifriz EKO-PG, koji smo uradili među prvima u Srbiji. Njega smatramo kao perspektivu u proizvodnji antifriza upravo zbog zaštite životne sredine i zdravlja, a zbog svoje neotrovnosti namenjen je kako automobilima tako i rashladnim i grejnim sistemima u prehrambenoj industriji. Ostali deo proizvodnog programa baziran je na proizvodima autokozmetike za negu i održavanje automobila, među kojima se naročito ističe No 1 - šampon za bezkontaktno pranje automobila, sredstva za pranje mebla, motora itd. ,kao i motornih ulja i maziva pod brendom DKOIL.
U prehrambenom proizvodnom programu već dve sezone unazad zauzimamo visoku lidersku poziciju na jugu Srbije u pakovanju i prometu prehrambene esencije MSK Kikinda. Široku paletu proizvoda kućne hemije čine PERIX, FERIX, FRESH, BLIST i drugi, a proizvodimo i sredstava za dezinfekciju tipa asepsol - ASEPTIKO.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

DKL Company


  • Kategorija: Destilerije
  • Opština: Leskovac
  • Adresa: Laze Kostića 34
  • Telefon 1: 016/3458-967
  • Telefon 2: 016/3440-446
  • Fax: 016/3458-967
  • Web sajt: http://www.dkl.rs/
  • Matični broj: --
  • PIB: --
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!