PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Infinity rent a car

 

Infinity rent a car Beograd je moderna i profesionalna kompanija čija je osnovna delatnost najam putničkih automobila. Infinity Rent a Car je nastala, pre svega, iz ljubavi prema automobilima.Ono što odlikuje našu kompaniju jesu pouzdana i komforna vozila mlađa od 5 godina, brza i kvalitetna usluga, pristupačne cene najma i mogućnost preuzimanja vozila na željenoj lokaciji kao i na Aerodromu „Nikola Tesla“.

Bilo da Vam je potreban manji automobil za gradsku vožnju ili komfornije vozilo za porodično putovanje, Infinity Rent a Car je pravi izbor za Vas. Ono po čemu se izdvajamo od drugih rent a car kompanija je maksimalna posvećenost klijentu, kao i izuzetno pristupačne cene rentiranja prilagođene svačijem džepu.

 

U našem voznom parku očekuju Vas sledeće marke automobila:

-Mercedes S 500L

-Peugeot 308 Automatik

-Škoda Fabia

-Renault Clio 4

-VW Golf

 

Sa željom da Vaša porodična ili poslovna putovanja učinimo maksimalno komfornim i prijatnim, sva vozila iz naše ponude su klimatizovana i savremeno opremljena svom neophodnom opremom. Iako naši automobili su mlađi od 5 godina, redovno se servisiraju i održavaju. Sva vozila su kasko osigurana, tako da su klijenti tokom trajanja najma potpuno obezbeđeni i sigurni.

Cene najma vozila su više nego pristupačne u zavisnosti od kategorije i tipa, kao i broja dana na koliko se iznajmljuje vozilo. Za rezervacije na duži period nudimo posebne uslove i pogodnosti. Kilometraža koju sa našim vozilima možete da pređete je ograničena na 200km po danu, a prilikom iznajmljivanja vozila je potrebno ostaviti depozit u vrednosti od 200 do 500 evra, u zavisnosti od klase vozila.

 

Minimalni period za iznajmljivanje vozila je jedan dan (24 časa), a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto sa tolerancijom od 60 minuta zakašnjenja. Vozila se mogu koristiti na teritoriji Srbije, a za izlazak iz zemlje je potrebna posebna dozvola koja se dobija od ovlašćenog lica Infinity rent a Car-a. Pored vozila sa manuelnim menjačem, u našoj ponudi imamo i vozila sa automatskim menjačem..

 

Još jedna prednost koju nudimo našim klijentima je mogućnost iznajmljivanja vozila van radnog vremena, kao i na Aerodromu “Nikola Tesla”, BEZ DOPLATE. Takođe, vršimo dostavu vozila na lokaciju po Vašoj želji: kuća, hotel, kancelarija…

 

Infinity rent a car – najbolji automobili, po najpovoljnijim cenama!

 

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-19h

subota od 08-14h

 

Infinity rent a car, Karađorđeva 6





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Infinity Rent a Car


  • Kategorija: Rent a car vozila
  • Opština: Inđija
  • Adresa: Inđija, Karađorđeva 6
  • Telefon 1: 062788899
  • Telefon 2:
  • Fax:
  • Web sajt:
  • Matični broj: 21274640
  • PIB: 109956371
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!