PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Vise od 3 decenije bavimo se izradom celicnih konstrukcija. Vec vise od 10 godina bavimo se izradom aluminijumske i pvc stolarije, svih kategorija. Mogucnosti su velike. Takodje izradjujemo roletne, komarnike, ograde(prohromske i aluminijumske), garazna i industrijska vrata, staklene  fasade. Kvalitet je na prvom mestu. Odlucite se za najbolji odnos cene i kvaliteta. Mozete se i sami uveriti. Posetite nas.

Prozori

Prozorski sistemi firme "Ivanović" se ne sastoje jednostavno samo od stakla, PVC-a i aluminijuma.
Sastoje se iz niza tehničkih elemenata koji obezbeđuju atmosferu, udobnost i kvalitet života.
Sa našim prozor-know how želimo uciniti svet lepšim.
Prozorski sistemi "Ivanovic" preporučuju se takođe svojom ekonomičnošću: oni su dugog veka, veoma lako se čiste i održavaju.
Doprinose znatno vrednosti objekta.

Paleta proizvoda je po materijalima razvrstana.
Svaki posebno prozorski sistem nudi skoro neograničenu mogućnost varijanti tipa, dizajna, toplotne izolacije, zaštite od buke, ventilaciju i sigurnost.

Stolarija za pasivne kuće.

Kao rezultat nastojanju da prozori i vrata firme "Ivanović" prate svetske standarde i trendove u ponudi imamo veliki asortiman sistema koji su izrađeni po najvišim svetskim standardima u kategoriji: toplotne izolacije, zaštita od buke i provale.

Vrata

"Ivanović" nudi širok asortiman vrata u svim klasama cena. Pri tome impresioniraju takođe sistemi sa nižom cenom svojim kvalitetom izrade i tehničkim osobinama. Naša vrata traju decenijama u najboljoj formi i što je rezultat dugačkog iskustva na tržištu, kontinuiranog razvoja i testiranja proizvoda.

Roletne

Roletne su najbolji način zaštite od sunčevih zraka. Takođe imaju i funkciju tolpotne izolacije. Postoje dva tipa ugradnje: unutrašnja i spoljna ugradnja. Unutrašnja ugradnja se izvodi prilikom same gradnje objekta, dok se spoljna montaža odnosi na postavljanje roletni na već postojeći tip stolarije. Lamele od kojih se sastoji roletna proizvode se od aluminijuma punjene poliuretanom ili od pvc-a.


Komarnici

Rešite se dosadnih insekata u Vašim poslovnim prostorima, domovima, restoranima, apartmanima, vikendicama, kuhinjama…
Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom.

 




Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Ivanović


  • Kategorija: Aluminijum i PVC
  • Opština: Ćuprija
  • Adresa: Stevana Sinđelića 36
  • Telefon 1: 035 847 74 72
  • Telefon 2: 062 600 706
  • Fax:
  • Web sajt: http://www.ivanovicpvc.rs/
  • Matični broj: --
  • PIB: --
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!