PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Specijalistička stomatološka ordinacija “Dr Čupić” pruža usluge od 1994. godine u najstarijem delu Novog Sada, na samo deset minuta hoda od centra grada - pešačke zone. Rad naše ordinacije se odvija u prijatnom ambijentu, netipičnom za stomatološke ordinacije, a sa ciljem da posetu stomatologu pamtite kao prijateljsku i ugodnu. Prof. dr Slobodan Čupić i dr Vesna Čupić godinama posvećuju pažnju brizi o pacijentima, ostvarivanju prijateljskog odnosa sa njima, kao i poboljšanju kvaliteta i proširivanju usluga. Dr Ivana i dr Dejan Čupić nastavljaju porodičnu tradiciju u stomatologiji. Profesionalna usluga rezultat je timskog rada i velikog truda porodice Čupić i njihovih saradnika, priznatih, iskusnih stomatologa, profesora fakulteta i specijalista. Nas tim redovno prisustvuje kongresima i edukacijama, prati inovacije iz oblasti stomatologije, što predstavlja garanciju vrhunskog kvaliteta. Pružamo kompletnu uslugu na jednom mestu:

~ ortopedija vilica ( ispravljanje nepravilno postavljenih zuba )
~ estetske korekcije nepravilnosti oblika, boje i oštećenja zuba
~ dečja stomatologija
~ efikasni programi prevencije oboljenja zuba za decu i odrasle
~ profesionalno održavanje higijene usta i zuba
~ bolesti zuba
~ stomatološka protetika
~ oralna hirurgija 
~ oralna medicina i parodontologija
~ oboljenja viličnog zgloba

Specijalizovani smo u oblasti ortopedije vilica tj.za one pacijente koji žele da trajno preobraze svoj osmeh laganim pomeranjem nepravilno postavljenih zuba u pravilnu poziciju. Trideset godina iskustva u praksi, pisanja knjiga i radova, učešća u nastavi, domaćim i međunarodnim projektima, kao i održana predavanja na domaćim i međunarodnim skupovima, Prof. dr Slobodana Čupića, garancija su kvaliteta u ovoj oblasti. Sa puno razumevanja i strpljenja brinemo se o oralnom zdravlju dece. Kroz igru, i uz osmeh uspostavljamo kontakt sa malim pacijentima, koji nastavljaju da dolaze u ordinaciju bez straha. Naša ordinacija je takođe posvećena polju preventivne stomatologije. Savremena stomatologija ima pre svega zadatak da spreči razvoj karijesa, kao i njegovo rano otkrivanje. Kao što bismo mi želeli biti pre svega upućeni šta sve možemo preduzeti da do oboljenja ne dođe, a ne da budemo samo lečeni, tako i našim pacijentima pružamo kompletne usluge zaštite i očuvanja zdravih zuba.

Savremenim, naučno potvrđenim tehnikama i materijalima, prijateljskim pristupom i pristupačnim cenama, zajedno ćemo stići do željenog cilja- zdravih, lepo oblikovanih i pravilno postavljenih zuba. Biće nam čast da Vama i Vašim bližnjima pomognemo u stvaranju i očuvanju lepog, prirodnog i zdravog osmeha. Kontaktirajte nas za više informacija i zakazivanje pregleda u kome ćemo odvojiti vreme samo za Vas, na telefone:
021/551-754, 063/89-14-346. 

Na istoj lokaciji nalazi se i "Međunarodni centar za stomatološku edukaciju, konsultativno-konzilijarne analize i savetodavno stručnu pomoć u sudskomedicinskim sporovima iz oblasti stomatologije", čiji je direktor Prof. dr Slobodan Čupić, i Kancelarija za sudskomedicinsko veštačenje (Svetosavska 17a, tel: 021/552-931).





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Čupić


  • Kategorija: Stomatološke ordinacije
  • Opština: Novi Sad
  • Adresa: Svetosavska 17
  • Telefon 1: 021551754
  • Telefon 2: 0637524799
  • Fax:
  • Web sajt:
  • Matični broj: --
  • PIB: --
  •  
  • facebook Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Čupić    Google plus Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Čupić   
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!