PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Zelja svih nas u savezu je da se on konstituise kao multistilska asocijacija.To znaci da ce savez omoguciti pojedincima,klubovima i drugim asocijacijama da dobiju status pridruzenog clana i ako vezbaju po drugim programima i stilovima.Njihovo clanstvo bice od obostrane koristi jer ce razmenom iskustava i znanja savez imati uvid u funkcionasanje razlicitih stilova,a pridruzeni clanovi ce moci da ucestvuju u svim aktivnostima saveza pre svega na seminarima i eventualnim takmicenjima.

1.Da bi neki vezbac,grupa ili asocijacija mogli da postanu pridruzeni clanovi saveza moraju da imaju minimalne podudarnosti koje razlicite stilove aikidoa i kompletne samoodbrane cine srodnim.

2.Savez ce se prema drugim stilovima i asocijacijama odnositi po principu reciprociteta,odnosno priznace one stilove i asocijacije koje se budu sa uvazavanjem i tolerancijom odnosili prema savezu,a nece priznati one cija opredeljenja ne odgovaraju medjunarodno prihvacenim standardima.

3.Savez se nece mesati u politiku izdavanja pojaseva pridruzenih klubova ili asocijacija sve dok ta politika bude u skladu sa opste prihvacenim standardima.Savez ce pridruzenom clanu oduzeti taj status u koliko ovaj narusava ugled saveza,nepostuje odluke saveza ili ne izvrsava obaveze prema savezu koje su propisane opstim i posebnim aktima saveza.

-Ciljevi treniranja-

Aikido se vezba jer: cini telo jakim,pomaze postizanju harmonije duha i tela,moze se upotrebiti u samoodbrani,interesantan je i kao rekreacija i kao zabava.

Dakle njegova primena je univerzalna

-Japanska terminologija-

Otvorenost i opredeljenost saveza ogleda se i u priznavanju terminoloskih razlika i modifikacija.Nema aikido asocijacija ili stila koji ne koristi japansku terminologiju. Tako i japanski naziv za tehnike opstaju kao zastitni znak svih borilackih vestina,pa i aikidoa.

Dok vecina stilova i asocijacija upotrebljava iste ili slicne izraze kao i u tradicionalnom dzudou,aikidou i karateu postoje i oni jos tradicionalniji kod kojih se nailazi na mnogo izraza nepoznatih nijednom dzudisti,karatisti ili aikidoki. Na srecu ovakvi ekstremi su retki pa je moguce unificirati recnik borilackih vestina uz minimalna odstupanja od klasicnog budo recnika.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Vojvodjanski savez za svestilski aikido i samoodbranu


  • Kategorija: Borilačke veštine
  • Opština: Despotovo
  • Adresa: DOSITEJA OBRADOVIĆA 36
  • Telefon 1: 021/759-142
  • Telefon 2: 064/063-33-22
  • Fax:
  • Web sajt: www.svestilskiaikido.com
  • Matični broj: --
  • PIB: --
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!