PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Auto Servis “Pilipović” - ime sa poverenjem. Od davne 1983. godine radimo u službi Vašeg ljubimca na četiri točka. Naš auto servis je specijalizovan za sve usluge održavanja automobila. Ukoliko želite da Vaš ljubimac uvek bude u sjajnoj formi i da isprati korak sa najnovijim trendovima - mi ćemo se pobrinuti da svaki detalj bude apsolutno savršen. Naša primarna usluga je održavanje i servisiranje automobila. U sklopu našeg auto servisa takođe možete pronaći i široku ponudu auto-delova renomiranih brendova.

 

Smatramo da smo u prednosti u odnosu na konkurenciju zbog činjenice da se nismo vezali za jednu konkretnu marku automobila. Možemo Vam izaći u susret koji god da su marka i kvar u pitanju - kod nas možete pronaći ili naručiti sve vrste auto-delova, kao i kupiti i ugraditi najkvalitetnije auto-delove renomiranih proizvođača, uz garanciju kvaliteta. Kontaktirajte nas i znajte da je Vaš ljubimac u sigurnim rukama!

Vršimo usluge servise motora, kaiševa i alternatora - sve ćemo pažljivo pregledati, testirati i, ukoliko je to potrebno, zameniti sporne delove. Takođe, posedujemo i dve stubne dizalice i kanal, kao i kompletan alat koji je neophodan za popravku Vašeg automobila. Za auto-servis “Pilipović” ne postoje nerešivi problemi - samo oni koji će nam oduzeti manje ili više vremena. Vaš limeni ljubimac će Vam biti zahvalan i verujemo da ćete se posle samo jedne posete uvek rado vraćati. Na raspolaganju smo Vam već skoro četiri decenije i znajte da tu i ostajemo! Vaš Auto Servis Pilipović Novi Sad!

Auto servis “Pilipović” nadaleko je poznat i po svojim vulkanizerskim uslugama. Stojimo Vam na raspolaganju za brzu i efikasnu uslugu - za besprekoran rad Vašeg ljubimca na 4 točka. Vaša sigurnost je naša glavna briga. Vulkanizer auto-servisa “Pilipović” vrši usluge zamene pneumatika, krpljenja guma, prodaju novih guma, hotel za gume, kao i uslugu ispravljanja felni. Naš vulkanizer u službi što bolje sigurnosti na putevima.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Auto Servis "Pilipović"


  • Kategorija: Auto električari servisi
  • Opština: Novi Sad
  • Adresa: Vršačka 29
  • Telefon 1: +381642361598
  • Telefon 2: +3810611671851
  • Fax:
  • Matični broj: 57104465
  • PIB: 104041642
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!