PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Detektivska agencija – Detektivske usluge Seguridad Beograd

Detektivska agencija Seguridad iz Beograda pruža diskretno i anonimno, brzo i efikasno detektivske usluge za fizička i pravna lica koristeći sva sredstva dozvoljena zakonom.
Detektivska agencija posluje kao sastavni deo preduzeća za Fizičko terhničko obezbeđenje i Detektivske usluge Seguridad d.o.o. Beograd.


Mi smo vodeća detektivska agencija sa najboljim privatnim detektivima. Dokaz naše uspešnosti i stručnosti je sve veći broj klijenata koji kod nas dolaze isključivo preko preporuke zadovoljnih klijenata, što za nas predstavlja  najveće priznanje i zadovoljstvo.

Detektivska agencija Seguridad za Vas pruža sledeće detektivske usluge:

Provera vernosti partnera

Da li me vara? Pitanje je koje muči puno osoba, ali ne mora da bude tako. Ako imate sumnju da vas partner vara, obratite nam se sa punim poverenjem. Detektivi detektivske agencije Seguridad specijalizovani su za otkrivanje i dokazivanje neverstva, bračne preljube i predbračnih istraga partnera.

Praćenje i nadzor lica

Detektivska agencija Seguridad za Vas pruža usluge praćenja ljudi i vozila u realnom vremenu. To je jedan od najpouzdanijih i najefikasnijih načina da dobijete informacije o osobi koja je predmet praćenja i da dobijete dokaze o kretanju te osobe, mestu stanovanja, načinu života i sl.

Pronalaženje lica i predmeta

Detektivska agencija Seguridad veoma je uspešna u pronalaženju i utvrđivanju adrese prebivališta i boravišta lica za koja ste po bilo kom osnovu zainteresovani da ih pronađete. U ovom delu usluga imamo iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima i predmetima.

Istrage i otkrivanje prevara

Ukoliko ste bili žrtva prevare Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći u pronalaženju tog lica koje vas je prevarilo, pomoći Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima.Naši detektivi će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas.

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor ili stan “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, Detektivska agencija Seguridad nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Vršimo uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u kući, kancelariji ili automobilu.

Provera poslovnih partnera i zaposlenih

Detektivska agencija Seguridad za Vas obavlja poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima i njihovim aktivnostima. Ukoliko sumnjate da Vaši zaposleni, članovi uprave, poslovni partneri, konkurencija ili na neki drugi način Vama bliske osobe postupaju suprotno ugovornim obavezama Detektivska agencija Seguridad nudi Vam mogućnost diskretnih provera.

Potraga za nestalim licima

Spremni smo da Vam pružimo svu pomoć i u slučajevima iznenadnog nestanka Vama bliske osobe bez obzira da li se radi o bolesnom i dementnom članu porodice, odbeglom maloletniku ili žrtvi otmice. Detektivska agencija Seguridad će odmah početi traganje za nestalom osobom.

Potraga za ukradenim automobilima

Jedna od usluga koju pruža Detektivska agencija Seguridad je i lociranje i pronalaženje ukradenih automobila, motocikala i kamiona. U Srbiji se, prema nezvaničnim podacima najviše krade wolksvagen program, zatim reno, škoda, audi, pežo...

Poligraf - poligrafsko testiranje

Detektivska agencija Seguridad pruža usluge poligrafskog testiranja - ispitivanja u Beogradu. Uspešno izlazimo u susret i pomažemo svojim klijentima da dodju do istine  profesionalnošću, brzinom i tačnošću informacija. Vise o poligrafu Poligrafsko testiranje - Poligraf Beograd

 

Detektivske usluge Seguridad Beograd

Ukoliko Vaš problem prepoznajete u gore navedim stavkama, stojimo Vam na raspolaganju, uz garantovanu potpunu diskreciju.

Seguridad je Detektivska agencija sa iskusnim detektivima i širokom mrežom detektiva saradnika, a sve u cilju kako bi ponudili najkvalitetnije detektivske usluge u Beogradu, na teritoriji cele Srbije i inostranstvu.

Kao ozbiljna Detektivska agencija održavamo dobre kontakte i sarađujemo sa privatnim detektivima i detektivskim agencijama iz zemalja u okruženju BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Mađarske, kao i Austrije, Nemačke...

Koristite detektivske usluge Detektivske agencije Seguridad jer:

•  Diskrecija i anonimnost su 100% zagarntovani
Detektivi sa iskustvom su na raspolaganju 24 sata
•    Brzo i efikasno pružamo detektivske usluge
•    Nudimo najviše profesionalne standarde za detektivske usluge

 

Obratite nam se sa punim poverenjem !
Garantujemo Vam profesionalnost, potpunu diskreciju, brzu i kvalitetnu uslugu

Detektivska agencija Seguridad Beograd





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Slike:

Komentari:

DETEKTIVSKA AGENCIJA SEGURIDAD


  • Kategorija: Detektivske usluge
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Zvezdara, Glasinačka 8
  • Telefon 1: 011 3477 323
  • Telefon 2: 064 400 6095
  • Fax: 011 3477 324
  • Web sajt: https://www.detektivskaagencija.net
  • Matični broj: --
  • PIB: 109038777
  •  
  • facebook DETEKTIVSKA AGENCIJA SEGURIDAD    Twitter DETEKTIVSKA AGENCIJA SEGURIDAD
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!