PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firmeEva kozmetika se bav i uvozom i distribuciom proizvoda za profesionalnu upotrebu u frizerskim salonima: profesionalnom kozmetikom za kosu, frizerski pribor, nameštaj za frizerske salone, kosa za nadogradnju

Ponuda se sastoji iz sledećih brendova 

Kozmetika za kosu: Eva professional-Barselona, Maxima-IUtalija

Frizerski pribor: Muster dikson-Jaguar solingen


Cilj preduzeca je distribucija visoko kvalitetnih proizvoda za kosu prvenstveno namenjenih za profesionalnu upotrbu ali u svom asortimanu ima i liniju za kucnu negu.Većina proizvodi nam dolaze iz renomirane kuce EVA PROFESSIONAL iz Barselone koja je osnovana 1922 godine. 

VIŠE OD 75 GODINA POSVEĆENA PROFESIONALNOM SVETU STAJLINGA. OD OSNIVANJA 1922 GODINE EVA PROFESSIONAL JE FOKUSIRANA NA RAVOJ I KOMERCIJALIZACIJU PROFESIONALNIH PROIZVODA ZA KOSU.

NAŠ KVALITET PROIZILAZI IZ:
1 PROIZVODNJE:
Dizajnirana za uspeh na kompletnom poizzodnom procesu naših proizvoda, od istraživanja i razvoja do proizvodnje, koristeći najnapredniju tehnologiju kao i kompletno prilagođavanje procesa EU standardima. 
2. ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ: 
Proaktivan i visoko kvalifikovan tim fokusiran na istrazivanju novih jedinjenja adaptiranih za naše proizvode i poslednje trendove
tržista.
3. TRŽIŠNA ORIJENTACIJA:
Postignuta razvijajući linije proizvoda i poslovnu filozofiju koja pokriva sve potrebe i trendove na profesionalnom tržistu. Konstantno analiziramo glavne indikatore na profesionalnom tržistu kako bi mogli da ponudimo inovativne proizvode i promocije sa jasnim ciljem: „Ispunjenje potreba naših klijenata“. 
4. EDUKACIJA I KOMUNIKACIJA:
Fokusiranost na naš tim, naše klijente, naše saradnike, izvođenje svih tipova događaja kako bi pobojšali njihove tehnike. Frizerski saloni su u okruženju trendova, samom tim konstantna edukacije je neophodna, Pa, šta može biti bolje od intenzivne i dobro definisane edukacione politike? Mi nudimo našim klijentima da povećaju svoj profesionalni horizont!

Dejonizovana voda 

Svi Eva professional proizvodi su napravljeni sa dejonizovanom vodom . Proces dejonizacije se sprovodi u cilju eliminisanja toksičnih agenasa, kao što su soli kalcijuma, hlorida, magnezijuma i metalnih jona . Toksični agensi utiču na stabilnost formule, posebno u slučaju boja za kosu.

Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Slike:

Komentari:

Eva kozmetika d.o.o


 • Kategorija: Frizerski saloni
 • Opština: Beograd
 • Adresa: Zrenjaninski put 152
 • Telefon 1: +381 11 298 07 51
 • Telefon 2: +381 65 809 65 58
 • Fax: +381 11 298 07 51
 • Web sajt: www.evakozmetika.weebly.com
 • Matični broj: 20759470
 • PIB: 107229019
 •  
 • facebook Eva kozmetika d.o.o   
 • Pišite firmi

  1. Upišite naslov poruke!
  2. Upišite email adresu!
  3. E-mail naslov ni veljaven!
  4. Upišite poruku!
  5. Prepišite kod: *
   bv-design-check
  6. Pogrešan kod!