PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Kompanija General Transport osnovana je 2006. godine. Tada smo počeli da gradimo svoju mrežu koja i dalje raste i jača. Naša primarna delatnost je pružanje usluga prevoza robe na tržištu Zapadne Evrope i zemalja Balkana. Bavimo se drumskim transportom i iz ponude izdvajamo zbirni transport, solo transport i isporuku robe za 24h.

Posedujemo sopstveni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila. Smatramo se izuzetno fleksibilnim poslovnim partnerom koji može brzo i sigurno da odgovori i na najzahtevnije potrebe klijenata.

Evropska logistička mreža

Specijalizovani smo za usluge drumskog saobraćaja. Nudimo Vam paket logističkih usluga, koje vršimo sa sopstvenim ili vozilima naših dugogodišnjih partnera u poslovanju. Ono što nas izdvaja je vrhunska stručnost, visok stepen odgovornosti, kvalitetan vozni park, brzina i kvalitet usluge. Takođe, naše logističke usluge su transparentne i uvek klijentima maksimalno izlazimo u susret.

Najpopularniji vid transporta robe

Sve se odvija brzo i efikasno - Vaše zahteve procesuiramo odmah da bismo Vam ponudili najpovoljniju cenu i vreme prispeća pošiljke. Na nedeljnom nivou sakupljamo pošiljke i kombinujemo ih u našim redovnim turama. Dostavljamo Vaše pošiljke od vrata do vrata da biste bili sigurni da je Vaša pošiljka stigla sigurno i da se nalazi u pravim rukama. Nudimo Vam i opciju praćenja robe u realnom vremenu!

Brze pošiljke bilo kad, u celoj Evropi

Na vreme smo se suočili sa problematikom vremenski kritičnih pošiljki i već godinama pružamo uslugu brzih pošiljki za 24 časa bilo gde u Evropi. Tajna efikasne brze pošiljke leži u kvalitetnom voznom parku i pouzdanim partnerstvima i poslovnim vezama, kojima mi možemo da se ponosimo. Preko naše logističke mreže, brzo ćemo Vam naći najbolje rešenje.

Efikasno Carinsko Posredovanje

Imamo dugogodišnje iskustvo u carinskom posredovanju i kombinujući našu ekspertizu sa iskustvom, za Vas smo sastavili jednu jedinstvenu i kompletnu uslugu carinskog posredovanja. Možemo Vam obezbediti nesmetan protok robe po svim propisima i uz svu potrebnu dokumentaciju.

Iznajmljivanje mini-buseva, sa ili bez vozača. Ukoliko Vam je potreban grupni prevoz zaposlenih na seminar, konferenciju, izlet, team building aktivnosti ili putujete na sportska takmičenja sa  svojim sportskim timom - General Transport tim i naša savremena vozila Vam stoje na raspolaganju!





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

General Transport doo


  • Kategorija: Transport, prevoz, selidbe
  • Opština: Novi Sad
  • Adresa: Janka Halkozovića 13
  • Telefon 1: +381 21 270 13 03
  • Telefon 2: +381 63 507 705
  • Fax:
  • Matični broj: 20154322
  • PIB: 104371924
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!