PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Naš centar za razvoj ljudi i kompanija nosi u sebi tim saradnika koji čini oko deset iskusnih konsultanata. Naši konsultanti dolaze iz različitih profesija (psiholozi, andragozi, inženjeri, ekonomisti...) i svako od njih ima svoje polje ekspertize HR konsaltinga i razvoja, tako da sinergetski pokrivamo široki spektar usluga u oblasti HR-a.

H.art je sertifikovani partner Blanchard Leadership Group, time i zvanični predstavnik Ken Blanchard Companies programaza Srbiju, među kojima je i program Situaciono rukovođenje II.

Nalazimo se u Business Advisory Service (TAM BAS) bazi konsultanata, članovi smo The European Mentoring & Coaching Council (EMCC)Udruženja Poslovnih Konsultanata Srbije (UPKS) iUdruženja Poslovnih Žena (UPŽ).

 

Naša misija

U svom radu mi jasno stremimo razvijanju ljudi i podizanju njihovih kompetenci na viši nivo i unapređenju procesa u kompaniji. To radimo sa ciljem povećanja zadovoljstva, lakoće poslovanja i produktivnosti i samim tim poboljšanja funkcionisanja dela ili kompanije u celosti što se uvek odražava i na povećanje profita kompanije. To postižemo direktnim radom sa zaposlenima, radom sa vlasnicima, menadžmentom, HR službom, internim trenerima ili uvođenjem sistemskih HR rešenja u kompaniju.

Naše vrednosti

Mi imamo naše vrednosti koje transparentno nosimo svuda sa sobom! 
Krećemo od toga da je uvek isplativije ulagati u zaposlene i razvijati ih, nego ih menjati. Prosto, ljudi su kompanija i shodno tome, svaka naša aktivnost ima za cilj unapređenje i razvoj nekog aspekta funkcionisanja ljudi i/ili procesa odnosno sistema u kompaniji. 
Verujemo da ono što osoba, tim ili kompanija u svakom trenutku postiže nikako nije i njihov krajnji kapacitet, već da je samo potrebno neki aspekt promeniti ili unaprediti pa da se manifestuje naredni nivo njihovog potencijala, pa sledeći i tako dalje. 
Osnovni kriterijum koji imamo na umu šta god da radimo je da li je to konstruktivno, da li to pravi pomak na polju produktivnosti i postignuća, i čini nas i efektivnijim i efikasnijim i ujedno dovodi do primene naučenog i vidljivih rezultata.
Kako se sve što radimo pažljivo kreira za potrebe konkretnog klijenta, inovativnost i kreativnost nam puno pomažu u tome. Osim toga, sve što učinimo i izgovorimo ima za cilj da osobama i kompanijama sa kojima radimo donese dobit ne samo u bliskoj budućnosti, nego i dugoročno gledano
U radu i komunikaciji zastupamo otvorenost u svakom pogledu, kao i saradnju tj. nalaženje “zajedničkog imenitelja”, što vodi postizanju optimalne dobrobiti za sve učesnike. 
Fleksibilni smo i prilagođavamo se potrebama klijenata i saradnika, ali tako da kvalitet usluge uvek ostaje na visokom nivou, odnosno uvek postoje jasne granice koje određuje profesionalizam pre svega, što podrazumeva i obavezno poštovanje etičkih postulata. 
I na kraju, iako je jedno od osnovnih načela u našem radu fokusiranost, ono na šta se uvek vraćamo jeizbalansiranost različitih elemenata jednog sistema bilo da posmatramo kompaniju u celosti ili svakog zaposlenog pojedinačno.





Novosti iz firme: Sve novosti »  

Konkurs za radno mesto: Direktor prodaje (20.04.2024)

Naš klijent, domaća kompanija koja je generalni zastupnik opreme i uredjaja za industrijsku automatizaciju najvećih svetskih proizvođača na teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije raspisuje konkurs za radno mesto:   Direktor prodaje (B ...Detaljnije

Situaciono timsko rukovođenje (20.04.2024)

H.art u saradnji sa Blanchard Leadership Group, predstavnikom The Ken Blanchard Companies, vas poziva da doživite jedinstveno trening iskustvo, tako što ćete se prijaviti na dvodnevnu radionicu Situaciono rukovođenje timovima.  Radionica ...Detaljnije

Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Slike:

Komentari:

H.art Development Center D.O.O.


  • Kategorija: Konsalting i menadžment
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Miroslava Tirša 3/2, Zemun
  • Telefon 1: +381 11 2107502
  • Telefon 2:
  • Fax: +381 11 2107502
  • Web sajt: www.hart.rs
  • Matični broj: 20447966
  • PIB: 105738215
  •  
  • facebook H.art Development Center D.O.O.    Linkedin H.art Development Center D.O.O.   
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!