PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firmeEkoportal je nastao iz potrebe da se na našim prostorima promoviše ekološki, bezbedan i efikasan način zaštite od svih vrsta štetočina. Poštujući savremene tehnološka dostignuća u oblasti deratizacije i dezinsekcije koje koriste pesticide i insecticide koji su testirani i deklarišu se kao ekološki, ovaj portal je, pre svega namenjen alternativnim oblicima zaštite i tretmana. Osnovna svrha ovog Ekoportal je da  osigura bezbednost našeg okruženja i našeg ekosistema u celosti,  jer u zdravoj sredini,  osigurana je dobrobit za sve, pa i za ljudski rod. Očuvanje ekosistema je osnovni cilj kome treba da stremimo, pa i da sve ostale akcije prilagođavamo tom cilju.

 

Zaštita životne sredine

Štetočine mogu izazvati različite vrste oštećenja, kako u prirodi i prirodnom okruženju, tako i u poslovnom okruženju, kao i u domaćinstvima i njihovom okruženju. Ekoportal ima za cilj da se bavi svim problemima sa kojima se možemo suočiti prirodnim dejstvom raznih štetočina. Način rešavanja tih problema i situacija su koncipirani da imaju najmanji mogući uticaj na životnu sredinu. Ekoportal vas vodi na put saznanja o najnovijim i najefikasnijim ekološkim načinima borbe protiv uticaja štetočina na naš svakodnevni život, ali vas podseća i na tradicionalne, često zaboravljene prirodne, jednostavne načine borbe. Zajedno ćemo učestvovati u razvoju i otkrivanju sofisticiranih načina  i sistema borbe i zaštite, smanjujući na taj način količinu toksina koji se neminovno izbacuju u životnu sredinu, korešćenjem manje ili više toksičnih materijala zaštite. Stalne inovacije na ovom polju biće od vitalnog značaja za naš Eco-portal. Kao što štetočine evoluiraju da bi se prilagođavali promenjenim uslovima životne sredine, tako će i naš Eco-portal pratiti svaku novinu na svetskom tržištu ekološke zaštite, ali i svaku ideju, novu ali i staru koja nam može pomoći u zaštiti od problema koje osećamo.   Savremena deratizacija i dezinsekcija nastoje da preko najsavremenijih pesticida i insekticida sa minimalnim štetnim efektom utiču na životnu sredinu, a naš čilj i naš moto je, DA BEZ IKAKVOG ŠTETNOG UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU umanjimo ili otklonimo dejstvo štetočina na čovekovu okolinu i nejga samog. Ako budemo imali cilj, siguran sam da ćemo ga i ostvariti.

Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Institut Frensis Galton doo


 • Kategorija: Savetovališta
 • Opština: Beograd
 • Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 128
 • Telefon 1: 011/2123173
 • Telefon 2:
 • Fax:
 • Web sajt: http://ekozastite.com/
 • Matični broj: --
 • PIB: 109734757
 •  
 • Pišite firmi

  1. Upišite naslov poruke!
  2. Upišite email adresu!
  3. E-mail naslov ni veljaven!
  4. Upišite poruku!
  5. Prepišite kod: *
   bv-design-check
  6. Pogrešan kod!