PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Otkup automobila Beograd - Kada ne znate koji je najbrži način da prodate svoj stari automobil ili neko drugo vozilo, najbolje je da pozovete naš kontakt telefon, mi ćemo vam objasniti kako. Naša agencija se bavi otkupom automobila i svih kategorija vozila na područiju Beograda, a posebno na teritoriji Rakovice, gde imamo mnogo do sada zadovoljnih klijenata i korisnika naših usluga.

Naša agencija za otkup vozila cene daje najpovoljnije jer na području Beograda radimo veoma dugo.

Naša je ideja da nakon vašeg poziva dođemo na vašu adresu, da se na licu mesta upoznamo sa stanjem vašeg automobila, kako bismo vam mogli dati adekvatnu ponudu. Procena vrednosti je potpuno besplatna, a mi po pozivu dolazimo do bilo kog dela Vidikovca, Miljakovca, Kanarevog i Labudovog brda, Resnika i Petlovog brda. Vrlo često istog dana kada obavite poziv možemo biti kod vas, da se dogovorimo oko svih bitnih detalja otkupa.

Dobro poznajemo Rakovicu, tako da bez problema dolazimo do Vidikovačkog Venca, do Borske ulice, do Čelebićke i Maričke. Naš zadatak je da vam maksimalno olakšamo čitavu proceduru oko otkupa automobila, tako da ukoliko vam naša ponuda odgovara, mi obavljamo sve prateće poslove u vezi sa otkupom. Svi vi koji stanujete u ulici Patrijarha Joanikija, Pere Velimirovića, Pilota Mihaila Petrovića, Serdar Janka Vukotića, i svim ostalim ulicama na Rakovici, javite nam se što pre ukoliko imate bilo kakav automobil za otkup. Mi ne pravimo pitanje u vezi sa kilometražom koju je vaše vozilo prešlio, niti sa godinom proizvodnje, mi otkupljujemo sve što vi možete da nam ponudite.

Bez obzira u kom stanju se vaše vozilo trenutno nalazi, da li može da se koristi i dalje ili je namenjeno reciklaži, u našem asortimanu postoji usluga koja će vam sigurno odgovarati, koja je u skladu sa karakteristikama vašeg vozila.

Za sve koji žive na područiju Rakovice, u Gočkoj ili Vareškoj ulici, u Oplenačkoj ili Vukasovićevoj, i svim ostalim delovima Rakovice, imamo spremne odlične ponude otkupa, koje sigurno nećete moći da odbijete. Plaćanje vršimo na licu mesta, nakon realizovanog dogovora, tako da ne postoji nijedan razlog da nas ne pozovete što pre i za sebe dobijete najbolje ponude. Kneževac ili Kijevo, Sunčani breg ili Stari Košutnjak, mi ne pravimo pitanje, već se odmah nakon vašeg poziva uputimo na vašu adresu i dajemo vam na licu mesta sve potrebne informacije da donesete za sebe najbolju odluku.

Obilazimo sve delove Rakovice, dolazimo u ulicu Patrijarha Dimitrija, Slavka Miljkovića, Kneza Višeslava, Miška Kranjca i Luke Vojvodića, kako bismo otkupili svako vozilo koje imate i koje želite da prodate. Otkup automobila i ostalih tipova vozila po povoljnim cenama obavljamo svakoga dana u godini, tako da ćemo vam se uvek javiti kada nas pozovete i zatražite naše usluge. Nudimo svim stanovnicima Rakovice najpovoljnije uslove otkupa, proverite već danas zašto nam je veliki broj vaših komšija ukazao poverenje i zašto su zadovoljni našim uslugama.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Otkup Automobila Beograd


  • Kategorija: Auto otpadi
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Ilije Đuričića 60
  • Telefon 1: 061/155-7960
  • Telefon 2:
  • Fax:
  • Web sajt: https://otkupautomobila-beograd.com
  • Matični broj: --
  • PIB: --
  •  
  • facebook Otkup Automobila Beograd    Linkedin Otkup Automobila Beograd    Google plus Otkup Automobila Beograd    Twitter Otkup Automobila Beograd
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!


  •  
  • Youtube video prezentacija