PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



 

Naša kompanija je tu da Vam pruži najkvalitetnije usluge čišćenja i održavanja Vaših objekata u Beogradu, kako biste se osećali sigurno i udobno u Vašem okruženju.

O NAMA
Svi članovi našeg tima u potpunosti su obučeni za poslove održavanja higijene poslovnih objekata i pod konstantnim su nadzorom, kada je u pitanju kvalitet obavljenog posla. U radu koristimo izuzetno kvalitetna hemijska sredstva i opremu za čišćenje, kojima sa uspehom otklanjamo sve vrste nečistoća, ostalih nakon radnog dana ili renoviranja prostora u Vašoj zgradi,apartmanu,kancelariji, magacinu, hali ili drugom objektu. Po Vašem pozivu, u najkraćem roku, izlazimo na lice mesta, kako bismo, po uvidu u stanje objekta, dali procenu cene koštanja naših usluga. Svim našim stalnim klijentima odobravamo popust.

REDOVNO ODRŽAVANJE
Tu smo za svaki dogovor oko redovnog ili periodičnog održavanja, u vreme kada to Vama odgovara i ne remeti tempo poslovanja kompanije. Želeći da svakom svojim klijentima obezbedimo vrhunsku uslugu u timu imamo isključivo higijeničara, koji iza sebe ne ostavlja nedovršen posao. To su:
• brisanje prašine sa stolova, prozora i vrata, kao i usisavanje
• pražnjenje korpi i zalivanje cveća

– pranje staklenih površina
– pranje i ekstrahiranje mebl nameštaja
– pranje zavesa
– pranje zidnih površina
– pranje plafonskih površina
kao i:
– dnevno održavanje objekata
– periodično održavanje objekata
– odmašćivanje, pranje i čišćenje kuhinja
– generalno čišćenje objekata
– čišćenje objekata po završenim građevinskim radovima
– čišćenje proizvodnih pogona

ČIŠĆENJE I PRANJE MEKIH I TVRDIH PODNIH OBLOGA
Upotrebom savremenih mašina za čišćenje, temeljno otklanjamo sve nečistoće, kamenac, cementno mleko na tvrdoj podlozi. Mašinskim pranjem tvrdog poda, dovodimo ga do 100-procentnog sjaja, kada i nanosimo specijalnu emulziju, radi njegove zaštite. Podovi velikog broja kancelarija danas su pokriveni tepisima i itisonima, u kojima ostaju prašina, grinje, kao i blato sa ulice. Radi opšte estetike, ali i higijene, redovno čišćenje je obavezno! Poštujući višefazni proces, vršimo dubinsko usisavanje i pranje ekstracionom mašinom. Vaš itison će biti kao nov, već nakon 4-5 sati.

ČIŠĆENJE MEBLIRANOG NAMEŠTAJA
Osim estetskog momenta, redovno čišćenje mebliranog nameštaja jeste uklanjanje nečistoća i grinja, koje nepovoljno utiču na zdravstveno stanje čoveka. Dubinskim usisavanjem, čak i iz najnedostupnijih delova nameštaja, otklanjamo svu prljavštinu, kao i neprijatne mirise.

ČIŠĆENJE NAKON GRAĐEVINSKIH RADOVA
Obavljanjem posla u dve faze: grubo i fino čišćenje, nakon renoviranja poslovnog prostora otklanjaju se ostaci građevinskog materijala, prašine, kao i neprijatnih mirisa. Nakon finog čišćenja, prostor je u potpunosti spreman za ponovno korišćenje.
Na Vama je samo da nas pozovete i uživate. Uživaćemo i mi, znajući da smo, makar malo, doprineli povoljnom utisku koji ćete ostaviti na Vaše poslovne partnere!

Ukoliko Vam je potrebno pouzdano i efikasno rešenje za čišćenje i održavanje higijene objekata,zgrada,stanova i poslovnih prostora u Beogradu, ne oklevajte da nas kontaktirate.

 





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Pemikom company


  • Kategorija: Čišćenje i održavanje objekata
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Ustanicka 189
  • Telefon 1:
  • Telefon 2: 0611156233
  • Fax:
  • Matični broj: --
  • PIB: --
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!