PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



 

Ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju „PROFESOR HADŽIĆ“ otvorena je 2003 godine. Vlasnik i osnivač je prof. dr sc. med. Života Hadžić specijalista za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju. Medicinski fakultet je završio u Beogradu kao vojni stipendista. Nakon obavljenog trupnog staža u garnizonskoj ambulanti Tuzla, specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije završio je u klinici za plastičnu hirurgiju i opekotine Vojnomedicinske akademije u Beogradu. Posle završene specijalizacije ostaje u klinici gde je najpre postao primarijus zatim doktor nauka,docent i na kraju profesor. Obavljao je dužnost od lekara odeljenja,načelnika odseka, načelnika odeljenja do načelnika klinike za plastičnu hirurgiju i opekotine. U činu pukovnika boravio je šest meseci radi usavršavanja u SAD, Texas San Antonio „Broke army institute for surgical research“. Poseduje znanje veštinu i iskustvo u rešavanju najkomplikovanijih plastično-hiruških problema kao i u lečenju najtežih opekotina.

Sve operacije izvodi profesor Hadžić sa timom proverenih profesionalaca u saradnji prema ukazanoj potrebi sa eminentnim stručnjacima drugih specijalista VMA i kliničkog centra.

Operacija podbratka

Operacija podbratka je hirurška intervencija koja je potrebna onda kada se stvore masni jastučići u predelu ispod brade. Takođe razlog za potrebe ove intervencije može biti starenje, genetsko nasleđe ili opuštanje mišića na vratu. Problem sa podbratkom imaju i osobe koje su sklone gojenju. Više informacija na strani Operacija podbratka .

Zatezanje lica

Zatezanje lica ili “face liting”je hirurški zahvat koji se vodi u onoj oblasti koju pokriva estetska hirurgija a podrazumeva zatezanje kože lica i vrata u onoj meri koliko je potrebno u cilju dobijanja nove forme i čvrstine, čime se dobija mlađi izgled. Više informacija na strani Zatezanje lica .

Zatezanje kapaka

Zatezanje kapaka odnosno korekcija kapaka je intervencija koja se primenljuje kada je došlo do narušenja lepote lica, pa čak ne tako retko dolazi do otežanog gledanja, usled značajnijeg pada kapaka. Više informacija na strani Zatezanje kapaka.

Operacija nosa

Operacija nosa ili korekcija nosa, se vrši onda kada je potrebno rešiti problem sa disanjem usled deformacije unutrašnje nosne strukture. U estetskoj hirurgiji ona je jedan od najčešćih operacionih zahvata radi otklanjanja spoljnih deformacija nosa čime se postiže sklad lica. Više informacija na strani Operacija nosa.

Abdominoplastika

Zatezanje stomaka ili abdominoplastika spada u oblast koju pokriva estetska hirurgija a vrši se najčešće kod osoba kojoj je koža opuštena usled velikog gubitka kilograma ili kod žena posle porođaja. Ovaj zahvat se radi kada je u pitanju liposukcija masnih naslaga na stomačnom delu. Više informacija na strani Zatezanje stomaka.

Povećanje grudi

Povećanje grudi je hirurški zahvat kojim se poboljšava veličina i oblik ženskih grudi. Spada, pored operacije povećanje usana i operacije zatezanje lica, u najčešće operacije koje se vrše kada je u pitanju estetska hirurgija. Više informacija na strani Povećanje grudi.

Liposukcija

Liposukcija je je hirurška procedura kojom se odstranjuju-usisavaju nepoželjne masne naslage sa određenih delova tela i jedna od najviše traženih operativnih zahvata kada je u pitanju estetska hirurgija. Više informacija na strani Liposukcija.

Povećanje usana

Povećanje usana je jako popularna, naročito inekcijama hijaluronske kiseline. To je inačenajzastupljenija metoda povećanja usana iz vrlo praktičnih razloga- kratko traje, lako se izvodi a efekti su dugotrajni. Više informacija na strani Povećanje usana.

 

 





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA PROF. HADŽIĆ ŽIVOTA HADŽIĆ PR


  • Kategorija: Plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Zvezdara, Svetozara Zorića 35 A
  • Telefon 1: 63239701
  • Telefon 2:
  • Fax:
  • Web sajt: www.hadiz.co.rs
  • Matični broj: 56043713
  • PIB: 102861198
  •  
  • facebook PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA PROF. HADŽIĆ ŽIVOTA HADŽIĆ PR    Google plus PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA PROF. HADŽIĆ ŽIVOTA HADŽIĆ PR    Twitter PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA PROF. HADŽIĆ ŽIVOTA HADŽIĆ PR
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!