PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Kompanija Smart je od svog osnivanja nastupala kao inovator u edu ponudi na tržištu. Uz stručnu informatičku obuku, danas se u ponudi nalaze i softskills i business treninzi kako bi se pružila kompletna usluga prema zahtevima dinamičnog tržišta. Sertifikacija za svetski priznata zvanja je od 2001. godine dostupna u Smartu kao ovlašćenom Pearson VUE i ECDL testing centru, kao i EC-Council trening centru.

Na osnovu prepoznatog sistema poslovanja koji je strateški usmeren ka permanentnom razvoju i rastu, ostvarena su i dugogodišnja ključna tehnološka partnerstva sa kompanijama Microsoft, Sophos, Bandwidth Splitter, Acunetix… Prilikom projektovanja koristi se metodologija Smart Project Best Practice nastalu kao proizvod PMI metodologije, ITIL-a i Microsoft MSF-a.

Bogato profesionalno iskustvo stečeno je kroz veliki broj implementiranih projekata, kao i kroz kontinuirano aktivno angažovanje na savladavanju novih dostignuća i tehnologija. Prateći potrebe tržišta kao Solution & Service kompanija, Smart je akcenat stavio na produkciju namenskih rešenja zasnovanih na Microsoft SharePoint tehnologijama, od kojih je jedno 2009. godine dobilo priznanje Diskobolos.

 

Usavršavanjem poslovnih procesa i proširivanjem oblasti svog delovanja, kompanija Smart je prepoznata kao pouzdan partner u vladinom sektoru i lokalnoj samoupravi, bankarskom i finansijskom sektoru, akademskim ustanovama, zdravstvenom sektoru, sektoru proizvodnje i distribucije električne energije, kao i u velikom broju malih i srednjih preduzeća različitih delatnosti.

Velika promena se dešava 2013. godinine, kada je kompanija Smart d.o.o. postala sastavni deo kompanije Saga d.o.o. iz Beograda, odnosno deo New Frontier Grupe, u cilju ostvarivanja zajedničkih poslovnih interesa iz oblasti informacionih tehnologija, kao i u stvaranju uslova za dalji razvoj i uspeh. New Frontier Group je samo godinu dana pre integracije, svrstana među 10 najvećih sistem-integratorskih kompanija na tlu Centralne i Istočne Evrope (Gartner). 

 

 





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Smart doo Novi Sad


  • Kategorija: IT Kompanije
  • Opština: Novi Sad
  • Adresa: Novi Sad, Kralja Aleksandra 12 (Pariski magazin II sprat)
  • Telefon 1: +381 21 47 28 200
  • Telefon 2:
  • Fax: +381 21 47 28 200
  • Web sajt: www.smart.rs
  • Matični broj: 8709785
  • PIB: 101702658
  •  
  • facebook Smart doo Novi Sad    Linkedin Smart doo Novi Sad    Twitter Smart doo Novi Sad
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!