PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme


Advertisments

Stomatološka ordinacija Dental Step se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u bloku 25, u blizini Kombank Arene, Hotela IN, restorana Novak i sedišta velikog broja kompanija i banaka, kao i u blizini auto puta E-75  čime je lako dostupna velikom broju pacijenata.

 

U našoj savremeno opremljenoj ordinaciji, uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, višegodišnje iskustvo, strpljenje i ljubaznost naseg doktora Stepana Stepanovića, svaki vaš stomatološki problem može biti rešen potpuno bezbolno, i u skladu sa najvišim estetskim standardima. Svakom pacijentu pristupamo indivindualno i sa maksimalnom pažnjom, a zahvaljujuci praćenju savremenih trendova i konstantnom stručnom usavršavanju, obezbedjujemo vam vrhunsku uslugu.

U prijatnom ambijentu naše ordinacije pružamo stomatološke usluge iz sledećih oblasti:

 

 

1. bolesti zuba (sanacija karijesnih lezija i zbrinjavanje zuba estetskim ispunima, kompozitna nadogradnja zuba, lečenje kanala korena zuba ).

2. stomatološke protetike (metalokeramičke i bezmetalne krunice, totalne i parcijalne pločaste proteze, skeletirane proteze i protetske nadoknade na implantatima).

3. parodontologije (uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga sa zuba, obrada parodontalnih džepova, hirurška terapija parodontopatije ).

4. oralne hirurgije i implantologije (rutinsko i komplikovano vađenje zuba, vađenje impaktiranih umnjaka i očnjaka, incizija apscesa i ugradnja implantata)

5. estetske stomatologije (izbeljivanje vitalnih i avitalnih zuba, fasete kompozitne i keramičke, postavljanje nakita za zube – cirkona)

6. ortopedije vilice (fiksni i mobilni ortodontski aparati).

7. dečje i preventivne stomatologije (uklanjanje mekih i čvrstih naslaga i obučavanje  u održavanju oralne higijene, sanacija karijesnih lezija i zbrinjavanje mlečnih zuba, vađenje mlečnih zuba, zalivanje fisura i aplikacija koncentrovanih fluorida ).

 

Pregled i konsultacije sa našim stomatologom su BESPLATNI.

 

Dodjite da vas uverimo u sve gore navedeno!

 

Adresa: ul.Antifašističke borbe br.19, lokal 71, Novi Beograd

Radno vreme:

ponedeljak – petak 10-20h

subota 10-15h

Zakažite Vaš termin, pozovite nas telefonom:: 064/444-3060

U hitnim slučajevima takodje smo vam dostupni na broju telefona 064/5810-795

 

Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Stomatološka ordinacija Dental Step


 • Kategorija: Stomatološke ordinacije
 • Opština: Beograd
 • Adresa: Novi Beograd Antifašističke borbe 19,lok71
 • Telefon 1: 064/4443060
 • Telefon 2: 064/5810-795
 • Fax:
 • Web sajt:
 • Matični broj: 63943312
 • PIB: 109120362
 •  
 • facebook Stomatološka ordinacija Dental Step   
 • Pišite firmi

  1. Upišite naslov poruke!
  2. Upišite email adresu!
  3. E-mail naslov ni veljaven!
  4. Upišite poruku!
  5. Prepišite kod: *
   bv-design-check
  6. Pogrešan kod!