PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Kategorije firmi:

Slučajan izbor firmi:


Sve novosti u firmama »

Pinjate Pinjate ...
Novi proizvod u Balon SHOP-u koji deca obožavaju su pinjate. Veliki izbor različitih modela od jed

Izrada kalupa za betonsku galanteriju Izrada kalupa za bet ...
Izrada kalupa od poliestera za betonsku galanteriju. Kontakt: 0638820063 https://www.facebook.co

Elementi za industriju od poliestera Elementi za industri ...
Od ideje do realizacije. Izrada industrijskih elemenata od poliestera. Kontakt: 0638820063 http

Uslovi korišćenja

Uslovi koriscenja

U daljem tekstu ugovor o uslovima korišćenja. Ugovor o uslovima korištenja je napisan na Srpskom jeziku.

Ugovor je između www.klikdofirme.com portala i posetioca portala odnosno korisnika.

 


Sporazum ugovora:

Korišćenjem portala www.klikdofirme.com (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdofirme) i svih njegovih delova teksta, automatski prihvatate sve trenutne uslove korišćenja portala klikdofirme.
Ukoliko se ne slažete sa uvodom ovog ugovora odnosno nakon pročitanog ugovora, molimo Vas da više ne koristite portal klikdofirme.

Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.

Pristup portalu klikdofirme i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, pola, rase ili seksualne orjentacije.
Korisnici portala odnosno posetioci su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja i smatra se da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. klikdofirme kao vlasnik portala zadržava pravo izmene ili dopune uslova korišćenja, jednostrano bez prethodnog obaveštenja i nije odgovoran za nastale posledice koje se mogu pojaviti kao posledica promena.

Portal www.klikdofirme.com (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdofirme) vrši ulogu posrednika u prenošenju ogasa registrovanih korisnika koji imaju potrebu da postave oglas.

Korišćenjem portala klikdofirme bezuslovno se slažete sa svim ispod i iznad navedenim stavkama ovog ugovora.


Ukoliko se ne slažete sa dosadašnjim delom pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdofirme.


Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.

 


Odricanje odgovornosti

klikdofirme nije odgovoran za materijalnu, finansijsku, duševnu, ili bilo kakvu drugu vrstu štete koja može nastati kao rezultat korištenja ovog portala.

Za objavljeni sadržaj klikdofirme ne garantuje ispravnost i tačnost informacija koje unose registrovani korisnici u svojim oglasima.
klikdofirme zadržava pravo izmene i uklanjanja sadržaja oglasa registrovanih korisnika, a prema-shodno proceni ispravnosti unešenih podataka .
Strogo je zabranjeno postavljanje slika i video sadržaja opasnog sadržaja, sadržaja koji podstiče na terorizam, sadržaja za koji ne posedujete autorska prava bez dozvole autora, postavljanje bilo kakvih vulgarnih ili uvredljivih sadržaja ili bilo kakvih aktivnosti koje su u suprotnosti sa važećim zakonima i moralnim načelima.

Objavljivanje oglasa je dostupno isključivo registrovanim korisnicima.


Postavljanje oglasa je besplatno osim u slučajevima kada može biti naplaćivano ali sa prethodno definisanim cenovnikom.
Oglasi imaju vreme važenja, koje određuje registrovani korisnik pri objavi oglasa koje moze izmeniti portal klikdofirme prema ličnoj proceni bez obrazloženja.

Postavljači oglasa, registrovani korisnici, nemaju mogućnost brisanja oglasa, jer odredjeni sadržaj (slike, deo opisa) ostaje na sajtu (kontakt podaci se brišu) kako bismo sačuvali već evidentirane oglase u Google pretraživaču. Čitanjem ove informacije i postavljanjem oglasa, slažete se sa gore navedenim i dajete nam mogućnost izbora menjanja ili brisanja oglasa nakon isteka perioda važenja oglasa.


klikdofirme zadržava pravo brisanja tekstova za koje smatra da nisu podobni i bez prethodne najave.

Naglašavamo da je zabranjeno korišćenje portala u terorističke svrhe, za iskazivanje verske, rasne, nacionalne mržnje, seksualne diskriminacije ili dr.

VAŽNO:

Pravila preuzimanja teksta i oglasa

Portal klikdofirme dozvoljava preuzimanje teksta, oglasa odnosno teksta, oglasa na koje on polaže autorska prava.
U tom slučaju je dozvoljeno prenošenje članaka, odnosno teksta oglasa uz obavezno navođenje izvora odnosno linka ka našoj veb stranici.
Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših autorskih prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice


Portal klikdofirme objavljuje linkove ka drugim stranicama u dobroj nameri i ne odgovara za eventualnu štetu i tekst na tim stranicama.

 

Važno:

Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. klikdofirme.com, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za predlog dan u članku. Izražena mišljenja su lična mišljenja autora. U slučaju da se ne slažete sa uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite naš portal, odnosno da napustite naše stranice, u suprotnom, odnosno Vašim pristankom dajete saglasnost da se slažete sa svim delovima ovog ugovora.

klikdofirme.com ne preuzima odgovornost za ista, bilo da se odnosi na oglase ili članak.

 

Ako imate pitanja ili nedoumica, molimo vas upotrebite kontakt formu na našem portalu i naš tim će brzo odraditi vaš odgovor, profesionalno i efikasno.