PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



O nama:


Kuća postaje dom kada su u njoj dragi ljudi, ali i kada je uredimo prema sopstvenoj zamisli i ukusu. U tome vam možemo mi pomoći.


Kategorije:


Sve za kuću i baštu, kućna rasveta, alati, igračke i pokloni, sportska oprema, školski i kancelarijski pribor, opema za bebe, tehnika, auto oprema...


SVE ZA KUĆU

Pojedini kućni aparati ubrzavaju pripremu obroka i omogućavaju nam da povedemo računa o tome šta unosimo u svoj organizam. Reč je o mikserima, blenderima, seckalicama, sokovnicama, dehidratorima hrane i naravno uređajima za kuvanje na pari i multiprakticima. Kvalitetna pegla, fen za kosu, a sve češće i mašina za sušenje veša su proizvodi koji nisu luksuz, nego istinska potreba. Kupatilo je prostorija za koju želimo da izgleda uredno i uređeno. To se može postići dobrim izborom zavese za kadu i tuš kabinu, korpe za veš, peškira i različitih držača.


OPREMA ZA BEBE

Oprema za bebe olakšaće brigu oko novorođenčeta. Ono će udobno spavati u krevetcu ili kolevci, voziti se u kolicima, zabavljati u ljuljaškama i ležaljkama, igrati različitim zvečkama i igračkama za bebe. Biće čisto i mirisno zahvaljujući kupkama i dečijim šamponima, voljeno jer ste Vi pored njega.


ALATI

Alati su pomagala zahvaljujući kojima možemo obrađivati različite vrste materijala. Različite alate možemo koristiti za obradu drveta, metala, polimera i drugih materijala. Neki od najkorišćenijih alata su testere, brušilice, bušilice, usisivači, električne heftalice i sl.


ŠKOLSKI I KANCELARIJSKI PRIBOR

U kategoriji školski pribor možete pronaći sve proizvode koji su potrebni deci za školu: udžbenike, radne listove za osnovnu i srednju školu, olovke, gumice, sveske i drugi pribor. Pomoću sajta Volim svoj dom možete opremiti i svoju kancelariju. Kvalitetan nameštaj i udobne stolice stižu na Vašu kućnu adresu.


Vodeći brendovi koje zastupamo: Acer, Adidas, Alpina,Ariston, Avent, Chicco, Converse, Gorenje, Graco, Hauck, Intex, Keno, Kingston, Nike, Nivea, Nuk, Sony, Tefal, Vileda, Womax i mnogi drugi...


Više o tome šta imamo u ponudi možete pogledati na našem sajtu Volim svoj dom kao i na Facebook stranici https://www.facebook.com/VolimSvojDom ili nas zapratite na Instagramu: https://www.instagram.com/volimsvojdom


Radno vreme:

Ponedeljak - Subota 08-16 časova


Vrste plaćanja:

 

Platne kartice, gotovina - pouzećem, uplata na račun





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Volim svoj dom


  • Kategorija: Trgovina
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Ugrinovački put 26.deo, broj 4
  • Telefon 1: 0114082174
  • Telefon 2: 0648296978
  • Fax:
  • Web sajt: https://www.volimsvojdom.rs
  • Matični broj: 20274506
  • PIB: 105030773
  •  
  • facebook Volim svoj dom    Twitter Volim svoj dom
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!