PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Weboperater je web agencija sa jednostavnom filozofijom. Smatramo da je vaš websajt vaša lična karta.

 

Izrađujemo web sajtove koji vaše digitalno prisustvo čine prepoznatljivim, bržim i stabilnim.


Delimo dvodecenijsko iskustvo u tehnologiji sa poslovanjima koja teže stabilnim i inovativnim web rešenjima.

 


Nagrade i priznanja

Rad naše agencije nagrađen je i sa dve nagrade, svetskom i evropskom. Svetska zlatna nagrada koju smo dobili u Parizu 2016. godine i evropska za najbolji kvalitet usluga iz Londona 2020. godine prvorazredni su dokaz naše posvećenosti svakom projektu podjednako, bilo da se radi o malim ili velikim projektima i brendovima.

 


Radimo sa vodećim i svetskim brendovima

Želimo da poslujemo sa biznisima koji žele digitalno prisustvo koje utiče na rast poslovanja. Upoznajte nas sa tim šta radite i vašim poslovnim modelom kako bismo vam izgradili veb-rešenje za konkretne poslovne ciljeve.

 

Izbegavamo klijente koji će se zadovoljiti time da imaju bilo kakav veb-sajt. Ukoliko i vi želite da vaše digitalno prisustvo radi za vas, javite se da unapredimo vaše veb-rešenje i izgradimo ličnu kartu vašeg poslovanja.

 


Izaberite jedinstven i inovativan pristup poslovanju i unapredite vaše digitalno prisustvo.

 


Web dizajn

Izrada web sajtova zahteva mobile first web dizajn. Pored jakog vizuala, vaš web sajt mora da pruži odlično korisničko iskustvo na svim uređajima.

 


Grafički dizajn

Ljudi najduže pamte kreativna rešenja kada je u pitanju dizajn. Osmišljavamo grafička rešenja koja najbolje oslikavaju vrednosti vašeg poslovanja u skladu sa vašim zahtevima.



Internet prodavnice

Pravimo internet prodavnice u vidu eCommerce platforme za online prodaju i naplatu platnim karticama. Izrađujemo web shop posebno za vaše proizvode.



WordPress development

WordPress je lak za upotrebu kako za developere, tako i za krajnje korisnike. Od dizajna web sajta do specifičnih funkcionalnosti, sve možete urediti u WordPress-u.

 


Kreiranje sadržaja

Kreiramo sadržaj za vaš web sajt i društvene mreže koji komunicira vrednosti brenda i pomaže u marketinškim aktivnostima.

 


Digitalni marketing

Pomažemo vam izradom marketing strategije, predlažemo načine kako da vas korisnici primete i kupuju kod vas. Nudimo Google, Facebook, Instagram i LinkedIn oglašavanje.

 


Web hosting

Nudimo SSD web hosting sa 99.996% garantovanim uptime-om. Štitimo vaš web sajt od pretnji, osiguravajući bezbednost korisnicima i kupcima



IT konsalting

Pravimo preporuku specijalno za vas. Oslanjajući se na web tehnologije i dve decenije iskustva, unapređujemo vaše digitalno prisustvo.

 





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Slike:

weboperater - Web Dizajn Agencija


  • Kategorija: Grafički i web dizajn
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Mileševska 14
  • Telefon 1: 063474848
  • Telefon 2:
  • Fax:
  • Web sajt: https://weboperater.rs
  • Matični broj: 62278595
  • PIB: 106798376
  •  
  • facebook weboperater - Web Dizajn Agencija    Linkedin weboperater - Web Dizajn Agencija    Google plus weboperater - Web Dizajn Agencija    Twitter weboperater - Web Dizajn Agencija
  •  
  • Youtube video prezentacija



    -Izradawebsajtova-Webagencijaweboperater