PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Društvo sa ograničenom odgovornošću ZDRAVLJE KOZMETIKA DOO LESKOVAC posluje kao samostalni privredni subjekat od 2007. godine, posle privatizacije Farmaceutsko hemijske industrije “Zdravlje AD” Leskovac.

Osnovna delatnost društva je proizvodnja kozmetičkih proizvoda.
Proizvodi su decenijama prisutni na tržištu zahvaljujući prvenstveno vrhunskom kvalitetu i proverenim formulacijama sa pažljivo odabranim kombinacijama aktivnih sastojaka i njihovom pozitivnom i efikasnom delovanju.

Poslovna politika kompanije ima za cilj da proizvodi ispunjavaju sve zahteve standarda kozmetičke industrije, zakonodavstva i očuvanja životne sredine, a samim tim i zahteve korisnika u pogledu kvaliteta, efikasnosti, bezbednosti i cene.

Proizvodni program:

Šamponi i losioni za negu kose
Kolekcija šampona sadrži proverene medicinske šampone protiv opadanja kose Nerilex, kao zamena za Nirel, protiv peruti i za masnu kosu Sulfa-Plus, umesto Sulfare, kao i antiparazitni šampon - Quit.

Kozmetika za muškarce
Vožd poznata muška kolekcija izvanredno štiti i neguje kožu. Sastoji se od paste za brijanje, pene za brijanje, losiona posle brijanja, dezodorans spreja.
Best man je kolekcija losiona posle brijanja u četiri varijante različitih mirisnih nota, dugotrajno i snažno parfimiše, dezinfikuje i osvežava kožu nakon brijanja.

Kreme za negu kože

Kolekcija za negu kože obuhvata proizvode za negu ruku, nogu i tela. Ovde spadaju: kreme za ruke Glycona i Chamomilla, NAJ antibakterijski gel, Lypostop anticelulitni gel i Deoped krema za negu stopala.

Bebi kozmetika - Vreme je za bebe

Kolekcija sadrži kupku i šampon, puder, ulje i kremu. Svi proizvodi kolekcije Vreme je za bebe sadrže pažljivo odabrane kombinacije kvalitetnih aktivnih sastojaka koji pružaju efikasnu zaštitu i intenzivnu negu dečije kože.

NAJ kućna hemija

Proizvodi za kućnu higijenu NAJ spadaju u grupu najkvalitetnijih, najefikasnijih i najekonomičnijih na našem tržištu. Kolekcija sadrži: tečni deterdžent za ručno pranje sudova, tečni sapun za ruke, NAJ Glass sredstvo za čišćenje staklenih površina, NAJ Sanitar za čišćenje keramike, NAJ Podoper za čišćenje podova, NAJ Aseptsol dezinfikaciono sredstvo.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Zdravlje kozmetika


  • Kategorija: Kozmetika, prodaja i proizvodnja
  • Opština: Leskovac
  • Adresa: Njegoševa 95
  • Telefon 1: 016 251 811
  • Telefon 2:
  • Fax: 016 241 030
  • Web sajt: http://www.zdravljekozmetika.rs/
  • Matični broj: 20174790
  • PIB: 20174790
  •  
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!