PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Terapija infracrvenim zračenjem

Terapija infracrvenim zračenjem nije izum 20.veka. Još pre 2000 godina poznati grčki filozof Parmenid prepoznao je njenu važnost rekavši: „Dajte mi priliku da povisim telesnu temperaturu i izlečiću svaku bolest“. Infracrveni zraci deluje upravo na taj način. Podižu telesnu temperaturu organizma za 2 do 3 stepena, što pomaže borbi tela sa patogenim mikroorganizmima i uzročnicima infekcija. Podstiče produkciju leukocita (belih krvnih zrnaca) i T-limfocita, koji jačaju imunološki sistem organizma.

Terapija infracrvenim zračenjem podstiče dve, za zdravlje esencijalne funkcije: detoksikaciju i cirkulaciju. A detoksikacija i dobra cirkulacija rezultiraju adekvatnom izmenom materija u ćelijama.



Detoksikacija organizma infracrvenom terapijom

Infracrveno zračenje omogućava prirodnu detoksikaciju organizma, oslobađajući ga teških metala, nemetalnih toksina, ostataka pesticida, herbicida i drugih sintetičkih materija. Eliminacija toksina iz organizma odvija se najčešće putem znoja, ali i putem urina i stolice. Na ovaj način povećava se i sposobnost kože za daljnju eliminaciju toksina. Naučnim istraživanjima utvrđeno je da se znojenjem u konvencionalnim saunama eliminiše 95 do 97% vode, dok se u infracrvenoj sauni izluči 80 do 85% vode, a preostalih 15 do 20% čine holesterol, toksini rastvorljivi u masti, otrovni teški metali, sumporna kiselina, amonijak i mokraćna kiselina.Boravkom u infracrvenoj sauni postižu se rezultati dobri kao kod napornog treninga, ali sa puno manje truda. Takođe se stimulišu ćelije na otpuštanje toksina, koji potom mogu biti eliminisani iz organizma putem jetre i creva.

 

Ozonoterapija
 
Ozon je gas koji se već 150 godina koristi u medicinske svrhe, za lečenje tuberkuloze, anemije, tinitusa, astme, bronhitisa, alergija, nesanice, pneumonije, dijabetesa i sifilisa.

Ozono terapija koristi pacijentima na sledeće načine:

- stimuliše stvaranje belih krvnih zrnaca (podstiče imunitet, pomaže u lečenju alergija)

- ubija viruse, bakterije, gljivice i parazite

- poboljšava snabdevenost tkiva kiseonikom (popravlja mikrocirkulaciju)

- ubrzava razgradnju štetnih supstanci (poboljšava metabolizam)

- povećava delovanje antioksidantnih enzima (podmlađuje organizam)
 

Ozon je svoje mesto našao i u borbi protiv opstipacije, depresije i hroničnog umora.

 

Aromaterapija

Aromaterapiju možemo koristiti u svom domu, na poslu, na odmoru, na putu, u sportu, u kulinarstvu, u gotovo svim područjima našeg života.Ona oplemenjuje i opušta naše fizičko tijelo, smiruje naš duh, vida ranjene emocije, bistri naše nejasne misli i još puno više od toga..... A sve to preko malenih, suptilnih ali izuzetno snažnih i moćnih kapljica eteričnih ulja koja kad jednom zamirišu u našem životu poželimo da tu zauvijek i ostanu.

 





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Amon Ra studio za relaksaciju


  • Kategorija: Spa centri
  • Opština: Pančevo
  • Adresa: Zmaj Jovina 2/27, I sprat
  • Telefon 1: 013/345-069
  • Telefon 2: 062/19-11-365
  • Fax:
  • Web sajt:
  • Matični broj: --
  • PIB: --
  •  
  • facebook Amon Ra studio za relaksaciju   
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!