PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Cube Caffe je otvoren 2010. godine u strogom centru grada u ul. Lole Ribara.

Da bi prosirio ugostiteljsku ponudu opremio je i pustio u promet jedan trokrevetni i jedan dvokrevetni apartman koji se nalaze u strogom centru Kragujevca na samo 50 metara od Cube CAFFE-a. Apartmani su luksuzno opremljeni počev od ekstra novog namestaja preko lcd tv-a, pa do super brzog bezičnog interneta i kablovske televizije. Tu je i sve ostalo šporet ,frižider i posudje.
Nasi apartmani su vrhunski opremljeni,svaki lezaj je opremljen najboljim SIMPO dusekom.Sto se udobnosti tice ne morate da brinete.Drugo nalazite se u centru centra kragujevca tako da vam je sve na par minuta pesice.Imamo i jedno parking mesto tako da ne morate da brinete za auto a i necete imati dodatne troskove a parking.I sto mislim da je jako bitno apartmani su veliki po 25m2 tako da imate osecaj kao da ste kod kuce.Imamo prave kuhinje sa friziderom,zamrzimacem,sporetom i svim posudjem.Lcd tv.kablovsku tel.i super brzi bezicni internet.

Više o smeštaju pogledajte na linku:

Iva shop Apartmani Kragujevac





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Apartmani IVA SHOP


  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!