PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



Kruna boje d.o.o je generalni zastupnik i distributer boja i lakova renomiranih britanskih proizvođača Crown, MacPherson i Sandtex.

Prodajni program obuhvata:

 

- akrilne boje i dekoracije za zidove,

- boje i premaze specijalnih namena,

- fasadne premaze i zaštite,

- akrilne i uljane lazure za drvo,

- akrilne i uljane lakove za drvo i metal,

- lakove i farbe za gazne površine.

 

Misija

Kruna Boje doo za cilj ima da postane prepoznatljiv i priznat distributer visokokvalitetnih boja, fasada i završnih premaza. Razvijamo vrlo jake poslovne veze sa glavnim klijentima na tržistu, tako da je deo naše vizije da budemo viđeni kao nezamenljivi partneri, a nipošto kao još jedan snabdevač robom. Mi poslujemo vrlo blisko sa svakom specijalizovanom farbarom ponaosob, da bismo zadovoljili želje i potrebe njihovih klijenata. Jedinstvenim i kvalitetnim asortimanom naših proizvoda, marketinškim idejama i sredstvima, konkurentnošću niskim cenama, utičemo na kvalitet prodaje. Pažljivim odabirom i ponudom asortimana, u saradnji sa proizvođačem, isporučujemo najinventivnje i najraznovrsnije proizvode svojim klijentima. Mi ne prodajemo samo proizvode, mi omogućavamo i nudimo totalni servis.

Servis

Vrlo važna komponenta našeg poslovanja se ne ogleda samo u našim kvalitetnim bojama, materijalima i opremi, nego i vrlo kvalitetnim servisom isporuke. Kvalitetan servis podrazumeva sledeće:

- u mogućnosti smo da klijentima obezbedimo ideje koje će da pomognu pri odabiru boja i materijala koji im najviše odgovaraju, kako po njihovoj želji i potrebi, tako i po njihovom budžetu.

- specijalno dizajniran marketinški materijal kao što su brošure, katalozi, baneri, promotivni posteri, flajeri i slično.

- mesečne vesti i obaveštenja o poslednjim trendovima, opremi, prodaji, promotivnim idejama, kreativnim rešenjima i novim de[avanjima u industriji boja i premaza.

- obezbeđen prevoz većih količina robe, kako za klijente veleprodaje, tako i za kupce u našim maloprodajnim objektima.

Široka lepeza ton karti, kompjuterski tonirane boje, fabrički gotovi tonovi, originalna pakovanja, visokoobučeni profesionalni tim i stručna tehnička podrška čini za vas život u boji lepšim.

Radnja boja

Crown paints

Crown Paints je najveći i najuspešniji proizvođač boja i lakova u Velikoj Britaniji, sa istorijom koja datira još od 1777. godine. Preduzeće je osnovao James Green u gradu Darwenu, gde se i danas nalazi sedište kompanije. Od samog početka najveći prioritet je proizvodnja materijala najvišeg kvaliteta, koji zadovoljavaju potrebe i najprobirljivije klijentele, kako običnih korisnika, tako i profesionalaca. Više od dva veka tradicije i iskustva, kao i žig Kraljevskog instituta za analizu proizvoda garantuje vrhunski kvalitet, pa ne čudi da ove materijale koristi i sama kraljevska porodica. Glavni brendovi kompanije su Crown Retail, MacPherson, Crown Trade i Sandtex trade, uz čiju pomoć su završeni najprestižniji objekti širom Ujedinjenog Kraljevstva. Paleta proizvoda obuhvata stručne i "uradi sam" materijale, koji su prepoznatljivi po kvalitetu i pouzdanosti i dosledno pružaju više, kako estetski, tako i po performansama. U poslednjoj deceniji fabrika se posvetila zaštiti životne sredine, pa je većina proizvoda sa minimalnim koeficijentom zračenja i isparenja, bez mirisa i ekološki potpuno prihvatljiva, u skladu sa prirodom.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Komentari:

Kruna boje doo


  • Kategorija: Boje i lakovi
  • Opština: Beograd
  • Adresa: Savski venac, Karađorđeva 49
  • Telefon 1: 011 328 6668
  • Telefon 2:
  • Fax: 011 328 6642
  • Web sajt: www.krunaboje.com
  • Matični broj: 20664142
  • PIB: 106707232
  •  
  • facebook Kruna boje doo   
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!


  •  
  • Youtube video prezentacija