PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Opis firme



„Mais Commerce“ D.O.O. Novi Sad je preduzeće čija je primarna delatnost veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova za kamione i autobuse, agregata i opreme za privredna vozila, radne mašine, prikolice i poluprikolice, putnička vozila i laka dostavna vozila.

Sa sopstvenih zaliha tržištu svakodnevno nudimo preko 18.000 artikala koji imaju tretman originala i koji se ugrađuju u najzastupljenije marke vozila u eksploataciji: TAM, FAP, ZASTAVA, IVECO, MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, SETRA i druge.

Kvalitetom i raznovrsnošću ponude svakodnevno smo prisutni u svim granama privrede kao i pratećim delatnostima: transportu robe i putnika, poljoprivredi, remontno-servisnim preduzećima, proizvodnim preduzećima sa sopstvenim voznim i mašinskim parkom, niskogradnji, visokogradnji, rudarstvu, energetici, vojnoj industriji, javnim preduzećima i tako redom kako na domaćim tako i na stranim tržištima.

Rezervni delovi koji se pojavljuju u našem asortimanu su sertifikovani, homologovani i proizvod su najpoznatijih i najkvalitetnijih renomiranih domaćih i svetskih proizvođača (I ugradnja) u oblasti autoindustrije, te samim tim imaju tretman originalnih rezervnih delova.

Svojim kadrovskim potencijalom, opremljenošću i zalihama možemo se pohvaliti i konstatovati da snabdevamo tržište rezervnih delova, kako u veleprodaji (preko naših dilera rasprostranjenih po čitavoj Srbiji i regionu); tako i kod krajnjih korisnika koji cene mogućnost snabdevanja po principu „Sve na jednom mestu“ .

Rezervni delovi koje stavljamo u prodaju, su sertifikovani, homologovani, i proizvod su najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača iz oblasti autoindustrije (I ugradnja), te samim tim imaju tretman originalnih rezervnih delova.

Kvalitetu rezervnih delova pridajemo posebnu pažnju, kako pravilnim izborom dobavljača tako i stalnim sugestijama koje sa tržišta upućujemo proizvođačima, a u cilju poboljšanja kvaliteta, ali sa zahtevom da konkuretnost cene ne dovedemo u pitanje.

U saradnji sa proizvođačima i remontno-servisnim centrima u situaciji smo da tržištu ponudimo i veliki broj remontovanih rezervnih delova i agregata. Osim toga u našoj ponudi su i rezervni delovi izradjeni po specjalnim zahtevima kupaca. Asortiman roba čini oko 5000 pozicija od čega oko 3000 stalnih.

Kroz unapred dogovorene oblike finansiranja, sa velikim brojem kupaca smo rešili finansijske probleme oko nabavke rezervnih delova kao i sa velikim brojem dobavljača sa kojima smo rešili problene oko nabavke repromaterijala.





Lokacija na mapi

Napomena: Lociranje na mapi se vrši na osnovu unete adrese (ulica) ili na osnovu koordinata unešenih od strane onog koji je upisao firmu.

Slike:

Komentari:

Mais Commerce


  • Kategorija: Prodaja auto delova i opreme
  • Opština: Novi Sad
  • Adresa: Rumenačka 21
  • Telefon 1: 021511113
  • Telefon 2: 021511114
  • Fax: 021511122
  • Web sajt: www.maiscommerce.co.rs
  • Matični broj: --
  • PIB: 101690860
  •  
  • facebook Mais Commerce   
  • Pišite firmi

    1. Upišite naslov poruke!
    2. Upišite email adresu!
    3. E-mail naslov ni veljaven!
    4. Upišite poruku!
    5. Prepišite kod: *
      bv-design-check
    6. Pogrešan kod!