PRONAĐI FIRMU:   

Prijavite se Upišite vašu FIRMU

Želite da vaša firma bude istaknuta (vaš oglas obojen drugom bojom, iznad ostalih) na stranici za željeno mesto, kategoriju, pišite nam: kontakt@klikdofirme.com

Kategorije firmi:

Slučajan izbor firmi:


Sve novosti u firmama »

Rođendanske svećice Rođendanske svećic ...
Najveći izbor rođedanskih svećica možete pronaći na našem web shopu. U ponudima imamo sve vrst

Univerzalni daljinski upravljači Univerzalni daljinsk ...
Kod nas možete pronaći univerzalne daljinske upravljače za sve tipove televizora, kao i za k

Organizacija proslave za dan zena Organizacija proslav ...
Organizujemo proslave za dan žena za mala, srednja i velika preduzeća, kao i za privatna lica.

Otkup automobila na kilo - "Otkup automobila Beograd"Želite li da zaradite od prodaje svog automobila, bez obzira što je veoma staro, havarisano i u lošem stanju? Nije registrovano i predviđeno je za otpad? Slupano je u nezgodi i ne znate kako da ga se rešite? Takva vozila su neupotrebljiva i najpovoljnija varijanta je prodaja na kilo.Tu smo da Vam pomognemo da zaradite na način o kome sigurno niste razmišljali da postoji.

Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih treba izabrati otkup automobila na kilo. Ako je auto do te mere oštećen da je praktično neupotrebljiv, ne isplati se prodavati ga na klasičan način, jer sigurno nećete naći kupca. Izgubićete dosta vremena i živaca, jer kupci danas gledaju da nađu polovnjak u koji bi što manje ulagali, da je ispravan i očuvan. Ovako ćete takođe dobiti za njega veću količinu novca, jer su cene za otkup na kilo dosta veće od standardnih.

Ovakav način otkupa polovnih automobila je jedna od mnogobrojnih usluga koju nudi otkupautomobila.com. Našoj agenciji nisu važna oštećenja na vozilu, niti boja karoserije, već samo težina. Na osnovu nje kalkulišemo cenu i dajemo najbolju ponudu. Novac dobijate odmah, u kešu. Pogodnosti i olakšice su mnogobrojne. Možemo organizovati naš dolazak po vozilo, bez obzira na lokaciju. I to besplatno.

Postavlja se najčešće pitanje za cenu otkupa automobila na kilo. Vaša zarada je zasnovana na principu ”koliko kilograma, toliko novca”. Stari modeli putničkih automobila su pravljeni od veoma teških materijala, što znači da je ovaj tip prodaje više nego isplativ - kako za vlasnike, tako i za našu agenciju kao kupca. Skupićete nešto novca za ulaganje u neki nov ili dobar polovan auto, što je svakako veliko olakšanje. Zato se rešite hrpe starog gvožđa, obratite se nama i zaradite. Kontaktirajte nas. Stojimo Vam na raspolaganju, uvek otvoreni za saradnju.


Više informacija o firmi Otkup automobila Beograd »


Ostale novosti firme Otkup automobila Beograd »


comments powered by Disqus